ariestv.ro

A+ A A-
Comunicate Salina Turda

Comunicate Salina Turda (45)

Salina Turda vă invită la Concertul Extraordinar de Crăciun al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca alături de invitaţii săi speciali

Afis-Concert-Craciun-ONRC-19decSalina Turda, în parteneriat cu Opera Naţională Romană din Cluj-Napoca, are deosebita plăcere de a vă invita la cel mai grandios, strălucitor si magic Concert de Crăciun al anului, susţinut vineri, 19 decembrie 2014, ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Realizat în premieră națională absolută, evenimentul extraordinar aduce pentru primă dată un spectacol liric pe scena nou înființatei Săli Polivalente clujene, oferind publicului ocazia de a se bucura de un spectacol impresionant, atât ca formă, dar și ca fond.

Read more...

Salina Turda organizeaza activități de Crăciun la Centrul de Informare Turistic pentru toți copiii – Atelierul lui Mos Craciun

calendar-activitati-salina-dec-2014Salina Turda invită școlile generale, grădinițele turdene și pe toți copiii la un program special care se va desfășura în perioada 8-23 decembrie 2014, la Centrul de Informare Turistică, str.Republicii, nr.45 ( lângă statuia lui Avram Iancu) din Turda.

Programul atelierului lui Mos Craciun:

In perioada 9 decembrie 2014 - 21 decembrie 2014 între orele 12.00-20.00 vor avea loc activitati, ateliere de creatie si jocuri: Hipodrom, Gașca, Detectivii, Ocupați locul si multe altele. Vom scrie si expedia scrisorile copiilor pentru Mos Craciun.

Read more...

Salina Turda vă invită la colinde tradiționale, meșteșuguri și cântece de iarnă

festival-raza-soarelui-2014Salina Turda este parteneră al FESTIVALULUI NAȚONAL DE COLINDE TRADIȚIONALE, MEȘTEȘUGURI ȘI CÂNTECE DE IARNĂ ,, RAZA SOARELUI”, proiect realizat de către Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local Turda, Casa de Cultură din Turda și Asociația Comori Ardelene.

Acest eveniment se va desfășura sâmbătă 6.12.2014 si duminică 7.12.2014 in subteranul salin.

Read more...

Salina Turda dezvoltă turismul cu statul Israel

salina-2Asociația pentru Dezvoltarea Turismului ASTUR susținută de către Autoritatea Națională pentru Turism din România și Ministerul Turismului din Israel desfășoară acțiuni punctuale pentru creșterea numărului de turiști care să profite de obiectivele turistice din România. În cadrul acestor acțiuni astăzi, 20.11.2014, a avut loc un study tour la Salina Turda pentru un grup de personalități din conducerea unor sindicate din Israel și a unor importante agenții de turism.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Afis - Protejati-reteaua-de-canalizare

caa-campanie-6-iulie-2015